Posted by : TUPAI 07 September 2012


Bibir yang cantik dan menawan bukan sahaja simbol kepada tahap kesihatan anda, malah ia mencerminkan jati diri anda sebagai wanita yang yakin serta elegan. Sering kali, kekeringan bibir menjadi topik utama dimana para wanita cuba pelbagai teknik tradisional atau moden untuk mengatasi masalah tersebut. Persoalannya, jika anda kesuntukan masa dan ingin kelihatan sihat dalam kadar segera, apakah caranya?

Lipice Fruity adalah pelembap bibir yang sesuai digunakan di mana-mana sahaja. Didapati dalam empat perisa buah-buahan yang lazat, ia melembap dan melindungi serta bergaya dan menyeronokkan semasa menggunakannya.

Mempunyai bahan-bahan pelembap semula jadi.

Memberi sensasi rasa dingin yang unik.

Perlindungan matahari SPF15 untuk melindungi bibir-bibir yang sensitif.

Tidak berwana.

Terdapat dalam 4 perisa buah-buahan: Strawberi, Lemon, Epal, Anggur.

Lipice Sheer Colour adalah pelembap bibir yang warnanya berubah dengan unik. Ia tidak berwarna ketika dipakai pada bibir dan akan berubah menjadi warna merah jambu semulajadi yang menyerlahkan kecantikan semulajadi bibir anda.

Dengan rumusan lilin lebah, sesuai dengan bibir sensitif.

Diperkaya dengan bahan-bahan semulajadi Shea Butter, Minyak Kacang Macadamia, Minyak Jojoba, Minyak Kacang Ternifolia dan ekstrak minyak Aloe Vera untuk memastikan bibir lembap, licin dan sihat.

Mengandungi anti-oksidan Vitamin E yang berkesan untuk melembutkan dan melindungi bibir daripada persekitaran yang berbahaya. Didapati dalam 3 variasi: ‘Shimmer’, ‘Strawberry’ dan ‘Fragrance Free’.

Lipice Color Gloss menghidrasi di samping menghasilkan kemasan yang bergaya, dengan kilauan pada bibir anda. Tambah kedalaman dan definisi dengan Lipice Color Gloss atau hanya memakainya di atas gincu kegemaran anda untuk menambahkan sinaran berkilauan.

Mengandungi Minyak Habbatus Macadamia, Ekstrak Aloe dan Minyak Lanolin untuk memastikan bibir lembut dan lembap.

Mengandungi anti-oksidan Vitamin E yang berkesan untuk membantu kelewatan penuaan dan mengekalkan bibir yang sihat.

Terdapat dalam 4 warna yang mempersonakan: ‘Summer Pink’, ‘Pearl Pink’, ‘Candy Apple’ and ‘Sweet Bean’.

Pelembap bibir Lipice Water Colour menambahkan warna merah jambu yang sihat berseri di bibir anda dengan rangkaian rona kilauan merah jambu lembut. Ia menyerlahkan kejelitaan semula jadi bibir.

Dirumus dengan Asid Super Hyaluronic yang mempunyai keupayaan untuk mengekalkan lembapan dua kali ganda menjadikan bibir lebih lembut, licin dan berseri.

Ia diperkaya dengan seramid yang membantu menyatukan sel-sel kulit, kolagen, dan elastin bagi membentuk keanjalan bibir.

Ia juga mengandungi ramuan antipenuaan terkini MaxilipTM dan Vitamin E membantu mengurangkan garis halus serta memberikan penghidratan berpanjangan.

Terdapat dalam 4 rona merah jambu lembut: ‘Vintage Pink’, ‘Fantasy’, ‘Kissy Pink’, ‘Pink Sexy’

Advertisement
Advertisement

- Copyright © Tupai - Ada Hiburan, Ada Stail! -